H!L@L
Gezici Üye

Edilen Teşekkür Sayısı: 1
Yetki:
Durumum:

|
 |
« : Şubat 13, 2008, 01:45:51 ÖS » |
|
s.a millet.. adim Hilal, Hollandada yasiyorum Insallah güzel vakit geçiririim burada.. görüsmek dilegiyle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DJ_Semih
Co-Admin
Edilen Teşekkür Sayısı: 340
Yetki: Co-Admin
Boşver Derdi Kederi Sat Gitsin
Durumum:

|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 13, 2008, 06:13:08 ÖS » |
|
İnşallah Hilal Aramıza Hoşgeldin
|
|
|
|
|
|
Haydan GeLen Huya Gidiyo ALem Cin Gibi İşi BiLiyo Nerde Ne Kadar ÇatLak Varsa BuLa BuLa Beni BuLuyo -------------------------------------- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapDüzceForum Portal Ana SAyfası İçin Tıkla.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Yeşil Düzce Portalı İçin Tıkla.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapDüzceForum Katkılarıyla Düzce Tanıtım Videosu Sizler İçin Yaptığımız Tüm Paylaşımlara Bir TEŞEKKÜRÜ Çok Görmeyin. Teşekkür Etmek İçin Açılan Konunun En sonunda "Teşekkür Et" Yazısına Tıklamanız Yeterli Olacaktır. !!! DuzceForum Kuralları !!!
|
|
|
MuTLu_81
Co-Admin
Edilen Teşekkür Sayısı: 314
Durumum:

|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 13, 2008, 06:24:49 ÖS » |
|
a.slm hoşgeldin iyi vakit geçireceğine eminim
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap::::::::::::ÖzLeMeK GüZeLdİr ÖzLüYoRsA ÖzLeNeN BeKLmEk GüZeLdİr GeLeCeKsE BeKLeNeN...:::::::::::: Sizler İçin Yaptığımız Tüm Paylaşımlara Bir TEŞEKKÜRÜ Çok Görmeyin. Teşekkür Etmek İçin Açılan Konunun En sonunda "Teşekkür Et" Yazısına Tıklamanız Yeterli Olacaktır. !!! DuzceForum Kuralları !!!
|
|
|
|
|
H!L@L
Gezici Üye

Yetki:
Durumum:

|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 19, 2008, 07:56:37 ÖS » |
|
aslen G.Antepliyim hosbulduk bu arada 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Macromedia
Yorumcu Üye

Edilen Teşekkür Sayısı: 0
Yetki:
Durumum:

|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 02, 2008, 08:57:01 ÖS » |
|
ewet asıl nerelisin halil  halilmi  hoş Geldiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illegalxceza
Co-Admin
Edilen Teşekkür Sayısı: 206
..::NeYiM VaRkİ Rap'ten Garİ::..
Durumum:

|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 04, 2008, 06:17:44 ÖS » |
|
Hoş geldiniZ..
|
|
|
|
|
|
İçtiĞim Şarap'tı Hayalim Yakar Bi CigaRA Biterim.Dumanında Yitip Giderim...İçime Seni CekeriM.......offf ♣¹♣ Ne $ekiL için werenLe Nede weren için $ekiLden $ekiLe qirenLe i$im 0Lmaz !! ♣¹♣ NeDeNi BiL Ve SonuCu SıNa İnaN Bu GündeN Öte Bi GüN yoK... Sizler İçin Yaptığımız Tüm Paylaşımlara Bir TEŞEKKÜRÜ Çok Görmeyin. Teşekkür Etmek İçin Açılan Konunun En sonunda "Teşekkür Et" Yazısına Tıklamanız Yeterli Olacaktır. !!! DuzceForum Kuralları !!!
|
|
|
DJ_Semih
Co-Admin
Edilen Teşekkür Sayısı: 340
Boşver Derdi Kederi Sat Gitsin
Durumum:

|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 05, 2008, 05:08:30 ÖS » |
|
Sen Dalgamı Geçiyosun Yoksa Gerçekten Halil Mi Sanıyosun Sitemizde Kişiyle Dalga Geçilmenin Cezası Vardır Hatırlatırım 
|
|
|
|
|
|
Haydan GeLen Huya Gidiyo ALem Cin Gibi İşi BiLiyo Nerde Ne Kadar ÇatLak Varsa BuLa BuLa Beni BuLuyo -------------------------------------- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapDüzceForum Portal Ana SAyfası İçin Tıkla.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Yeşil Düzce Portalı İçin Tıkla.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapDüzceForum Katkılarıyla Düzce Tanıtım Videosu Sizler İçin Yaptığımız Tüm Paylaşımlara Bir TEŞEKKÜRÜ Çok Görmeyin. Teşekkür Etmek İçin Açılan Konunun En sonunda "Teşekkür Et" Yazısına Tıklamanız Yeterli Olacaktır. !!! DuzceForum Kuralları !!!
|
|
|
Musab
Harika Üye

Edilen Teşekkür Sayısı: 413
Yetki:
Durumum:

|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 05, 2008, 05:41:33 ÖS » |
|
Laz KIzı seda Ortalığı Karıştırdın:)
Arkadaşımızın İsmi Hilal...
Halil Değil Bir Yanlış Anlama Olmasın Arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
Günümüzün derbeder nesillerinin pek çoğu Allaha dilbeste olamadıklarından, bel bağlayamadıklarından, Allaha intisabın izzetine doyamadıklarından dolayı tatmin edilememiş. Doyamadıklarından dolayı makamın kulları vardır,mansıbın kulları vardır, şehvetin kulları vardır, kaprislerin kulları vardır, yemenin içmenin kulları vardır.Bütün bu kulluklardan kurtulmanın tek yolu, Allaha Kul olmaktır . Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap !!! DuzceForum Kuralları !!!
|
|
|
laz_kızı
Yorumcu Üye

Edilen Teşekkür Sayısı: 2
Yetki:
Durumum:

|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 05, 2008, 08:30:29 ÖS » |
|
offffff nevar bunda hayret bişe alın başınıza çalın sitenizi  yani insanlar yanlışta yapmıcak artık dimi yanlışlık olabilir yeni üye oldum zaten bidaha girmiyom byeeee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeCHuL
Co-Admin
Edilen Teşekkür Sayısı: 95
_MeCHuL_
Durumum:

|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 07, 2008, 01:35:31 ÖÖ » |
|
hoşgeldin aramıza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
H!L@L
Gezici Üye

Yetki:
Durumum:

|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 15, 2008, 02:16:05 ÖÖ » |
|
offffff nevar bunda hayret bişe alın başınıza çalın sitenizi  yani insanlar yanlışta yapmıcak artık dimi yanlışlık olabilir yeni üye oldum zaten bidaha girmiyom byeeee pek yanlisliga benzemiyodu bu ama neyse gitmissin zaten! tekrar hosbulduk arkadaslar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|