Duzceforum 1. Geleneksel Rafting Turu
Değerli DuzceForum Ailesi; Düzce’de Bulunun Rafting Tesislerine bir tur Düzenlemek istiyoruz..Bu turu düzenlememizin bir diğer sebebi de fazla yaygın olmayan bu sporu yaygınlaştırmak ve ne kadar eğlenceli olduğunu bilmeyenlere göstermek.Emin olun umduğunuzdan çok eğleneceksiniz.. (Şahsen ben kendim Gitmedim Ama giden arkadaşların bana anlattıklarını dinleyince daha önce gitmediğime üzüldüm)
Şimdi arkadaşlar geldik En Civcivli Bölüme
Rafting BilgisiParkur
Rafting parkuru; Dokuz değirmen Köyünden başlayıp 12 km. sonra Adapazarı’na bağlı Beyler Köyündeki tesislerde sona eriyor. Rapid sayısı otuz olan parkur, 3+ zorluk derecesinde. Bahar aylarında su seviyesinin yüksek olması parkuru daha da zorlu hale getiriyor. Bu parkurun güzel olan tarafı takriben yüz metre süren rapidlerden sonra üç yüz metrelik boşluklar olması.Düzenlenecek olan turda Kişi başına Düşen ücret 75 YTL 'dirNot: Ücrete Servis Dahildir.Arkadaşlar Oraya Gittiğimizde Yapacaklarımızı Anlatayım..
Öncelikle Sabah Düzce'den Servisimizle Rafting Alanına Gidiyoruz..Orda Öncelik Olarak Sabah Kahvaltısı yapılacaktır.Daha Sonra Özel Rafting Kıyafetlerimizi giyip Özel Eğitim Hocaları Dahilinde Eğitime Tabi Tutulacağız..Eğitim Bittikten Sonra Rehber Eşliğinde Turumuz Başlayacaktır.. Parkur yaklaşık 3 - 3.5 Saat sürecek ..Siz diyeceksiniz ki o kadar aşağıya indik yukarı nasıl çıkarız.
Merak etmeyin servisler orda bizleri bekliyor olacak.Daha sonra Hazırlanan Akşam Yemeğini (Çorba , Izgara Veya Alabalık , Tatlı , Salata ve Özel İkramlar)birlikte afiyetle yedikten sonra Servisimizle evlerimize geri döneceğiz..BU FIRSAT KAÇMAZ!
ADRENALİN SEVİYESİ MAXİMUM
İşte Parkurdan Birkaç Resim
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yap1 - 1.5 Ay Süresince İletişime Geçiniz..
İLETİŞİM
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yap - Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yap veya Özelle
Pm Atabilirsiniz..
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya